Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Χωρίς εμβόλιο οι νεοσύλλεκτοι στα ΚΕΝ


Όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ χθες Κυρική, με την υγεία των στρατευσίμων παίζουν οι αρμόδιοι.

Διαμαρ­τύρονται, μαθαίνω, οι νεοσύλ­λεκτοι που πέρασαν την περα­σμένη εβδομάδα το κατώφλι των Κέντρων Εκπαιδεύσεως ανά τη χώρα, λόγω του ότι δεν τους έγιναν τα απαραίτητα αντιβιοτικά εμβόλια για τη θητεία τους.

Όπως τους ενημέ­ρωσαν οι αξιωματικοί του Στρατού, υπάρχει έλλειψη εμβολίων και θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή να εφοδια­στούν με δικά τους φάρμακα!

Οι στρατεύσιμοι χωρίς εμβόλιο, η χώρα χωρίς αναισθητικό στο κρεβάτι του νέου μνημονιακού χειρουργείου...

Β.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.