Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Ποιοι πως και γιατί χρησιμοποίησαν για άσχετο λόγο εσωτερικό δίκτυο επικοινωνίας του ΓΕΣ;

“Πέλεκυς” από χθες στο ΓΕΣ μετά από την πληροφορία ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν “εσωτερικό” σύστημα επικοινωνίας ΠΥΡΣΕΙΑ για μετάδοση πληροφοριών που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν υπηρεσιακές!!!


Η πληροφορία προέκυψε χθες το μεσημέρι, ενημερώθηκε ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής κι έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος, πως και γιατί χρησιμοποίησε το σύστημα ΠΥΡΣΕΙΑ για τελείως άσχετους λόγους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διαθεσή του το Militiare.gr η υπόθεση είναι σοβαρή και το περιεχόμενο του μηνύματος θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Το θέμα βέβαια είναι πως ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σ΄ ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διακίνησης στρατιωτικών εγγράφων!


Δόθηκε έγκριση για τη μετάδοση του μηνύματος και από ποιον; Ποιος το μετέδωσε και γιατί; Ποιο ήταν το περιεχόμενό του;

Ας περιμένουμε και την ενημέρωση από την έρευνα του ΓΕΣ και οι απαντήσεις θα δοθούν…Και απ΄ όσο γνωρίζουμε από τις πληροφορίες που έχουμε θα ΄χουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.