Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

''Μια άστεγη χακί περιζήτητη νύφη''


Στο ρόλο της περιζήτητης νύφης έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα όπως μαθαίνουμε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ). 
Από τις πρώτες στην Ελλάδα στο ''χακί'' συνδικαλιστικό χώρο με δυναμική τόσο σε μέλη καθώς και σε ουσιαστικές παρεμβάσεις σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των στελεχών, η ΕΣΠΕΘ τείνει να  γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στις δύο Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Στρατιωτικών.

Μακριά από διχαστικές συμπεριφορές και χωρίς να έχει πάρει θέση, η ΕΣΠΕΘ ''πολιορκείται'' όπως έχουμε ενημερωθεί στο kranosgr, τόσο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) όσο και από την νεοσύστατη Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), για το ποια από τις δύο ομοσπονδίες θα διαλέξει για να συμπορευτεί μαζί της.

Μέχρι στιγμής κρατάει στάση αναμονής, αλλά της αρέσουν και τα ''τσιλιμπουρδίσματα'' αφού μπορεί να δηλώνει ότι ανήκει στην ΠΟΕΣ αλλά κλείνει το μάτι και στην ΠΟΜΕΝΣ. 
Πάντως όπως δηλώνουν επίσημα τα μέλη της ΕΣΠΕΘ στο kranosgr, αυτή την περίοδο έχουν επικεντρωθεί σε δύο σημαντικούς στόχους που είναι η δυναμική συνέχιση των παρεμβάσεων υπέρ των στελεχών τόσο του Προέδρου Υπολοχαγού Στέφανου Κουκουράβα καθώς και του επίτιμου Προέδρου Λοχαγού Οικονομικού ε.α Ηλία Νατσιούλα, καθώς και η διεκδίκηση τους από τον Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη των κλειδιών του σπιτιού τους που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ένα γραφείο στην 1η Στρατιά όπως ο νόμος ορίζει. 

Επειδή λοιπόν ''άστεγη νύφη'' δεν μπορεί να υπάρξει και προκειμένου να μην χαλάσει το οποιοδήποτε συνδικαλιστικό ''παντρολόγημα''  ας φροντίσει ο Στρατηγός Ζερβάκης να δώσει σύντομα τα κλειδιά του γραφείου για να ξεκινήσουν να δέχονται επισκέψεις οι οποίες σημειωτέον θα είναι και πολλές και σημαντικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.