Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Στο “μηχανάκι” της τρόϊκας στο Χίλτον το μισθολόγιο των στρατιωτικών

Η “μάχη της αξιολόγησης” μεταξύ τρόϊκας και κυβέρνησης στο ΧΙΛΤΟΝ, προκαλεί αγωνία για την έκβασή της στο ΥΠΕΘΑ. Όπως αποκάλυψε το Militaire.gr ,από τη νύχτα της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής στο οικονομικό επιτελείο του ΥΠΕΘΑ σήμανε συναγερμός. Η τρόϊκα ζήτησε ξανά πλήρη στοιχεία για τα οικονομικά των ΕΔ κι αυτό έχει προκαλέσει την ανησυχία που προαναφέραμε.
Για το μόνο που έχουν ενημερωθεί οι στρατιωτικοί που έχουν σχέση με τα οικονομικά είναι ότι τα στοιχεία που ζητήθηκαν θα τα “ξανατρέξουν” οι “τροϊκανοί” στο δικό τους… “μηχανάκι”! Μια συγκεκριμένη φόρμα η οποία συνήθως δεν βγάζει ευχάριστα αποτελέσματα.

Το θέμα είναι ότι όπως γίνεται πάντα τα τελευταία χρόνια,το υπουργείο Οικονομικών δεν ενημερώνει εγκαίρως για το τι συμβαίνει ή για το τι ενδέχεται να συμβεί. Δεν είναι τυχαίο ,ότι εδώ και πολλούς μήνες ,από το φθινόπωρο ακόμη πολλοί στο ΥΠΕΘΑ εξέφραζαν τον προβληματισμό τους,επειδή το θέμα του μοσθολογίου των στρατιωτικών δεν “έκλεινε”. Αρκετοί ανησυχούσαν για δυσάρεστες εκπλήξεις. Αυτή η ανησυχία έχει ενταθεί τα τελευταία 24ωρα,μετά από την νέα αίτηση κατάθεσης στοιχείων από την τρόϊκα.
Από την άλλη υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις Καμμένου-Βίτσα σύμφωνα με τις οποίες δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις.
Ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.Ελπίζουμε όχι δυσάρεστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.