Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Γιορτή του Βρεφονηπιακού σταθμού Λάρισας στη θερινή ΛΑΦ
Στη θερινή ΛΑΦ Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 η παιδική καλοκαιρινή εορτή του Βρεφονηπιακού σταθμού της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, είναι η πρώτη φορά που ο Βρεφονηπιακός σταθμός θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή του γιορτή στη θερινή ΛΑΦ. 


Από την Παρασκευή 2 Ιουνίου το βράδυ και ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος η θερινή Λέσχη θα είναι ανοιχτή για όλους τους δικαιούχους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.