Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΕΣΠΕΘ: ''Διαρκές το ενδιαφέρον του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου για την επίλυση προβλημάτων των στρατιωτικών''

ΘΕΜΑ : Θέσπιση  Υπερωριακής  Απασχόλησης  Στρατιωτικών


           
ΣΧΕΤ.  :  Η από 16  Μαΐου  2017  Ανοικτή   Επιστολή  του  Προέδρου  της  Ε.Σ.ΠΕ.Θ                                 


Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε τη θέσπιση νυχτερινής αποζημίωσης πλέον για το στρατιωτικό προσωπικό που εργάζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, η οποία εγκαίρως ανέδειξε τη συγκεκριμένη παράλειψη στο προς ψήφιση νομοσχέδιο, μέσω της ανοικτής επιστολής του προέδρου της, ο οποίος παρακάλεσε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους, όπως επανεξετάσουν το θέμα, με την ενδεδειγμένη σοβαρότητα, προκειμένου έστω και την ύστατη στιγμή να δοθούν αποτελεσματικές λύσεις, όπως και έγινε με την κατάθεση της τροπολογίας, χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή από την πλευρά της Κυβέρνησης, η οποία καταδεικνύει το διαρκές ενδιαφέρον του κ. ΥΕΘΑ, όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα και γενικότερα για οτιδήποτε έχει να κάνει με το στρατιωτικό προσωπικό.

Όπως άλλωστε έχουμε πει και παλαιότερα, εμείς θα επικροτούμε τα θετικά κείμενα προς όφελος των συναδέλφων, αλλά θα καυτηριάζουμε και τα κακώς κείμενα. Τίποτα δεν θα μένει κρυφό και τίποτα δεν θα χαρίζουμε σε κανέναν. Δεχόμαστε από τα μέλη μας και κατ’ επέκταση μεγάλης μερίδας συναδέλφων τα σχόλια, τους προβληματισμούς τους, καθώς επίσης οτιδήποτε άλλο υποπέσει στην αντίληψή μας, που αντίκειται ή προσβάλλει τον αξιακό κώδικα της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, η οποία εργάζεται, με γνώμονα τον κάθε συνάδελφο.

Αναγνωρίζουμε το ειλικρινές ενδιαφέρον, με το οποίο η πολιτική ηγεσία περιβάλλει το στρατιωτικό προσωπικό αποτελώντας για εμάς πραγματική τιμή όταν το ενδιαφέρον αυτό συμπίπτει με τις δικές μας αγωνίες, καθώς και με τα συναισθήματα προβληματισμού που διακατέχουν τα μέλη μας και εν γένει όλους τους συναδέλφους, για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.


Επιπρόσθετα θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας ότι, σε αυτή την προσπάθεια, η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, όπως εκτιμούμε και οι υπόλοιπες Ενώσεις ε.ε στρατιωτικών, να σταθούμε, με βαθύτατο σεβασμό δίπλα σε όλους τους συναδέλφους, ως συμπαραστάτες και ως άοκνοι εργάτες, για τη μετουσίωση των οραμάτων, που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των συναδέλφων.

Τέλος, δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, για συνάντησή μας και ακρόαση του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, προκειμένου να αναπτύξουμε εκ του σύνεγγυς τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις μας επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, σε μελλοντική επίσκεψή τους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το παραπάνω γεγονός θα αποτελούσε εξαιρετική τιμή για εμάς και το θέτουμε δημοσίως, στη διακριτική ευχέρεια των αρμοδίων, με τον προσήκοντα σεβασμό.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
ΠρόεδροςΣτέφανος Κουκουράβας
-Ο-
Γεν. Γραμματέας Νικόλαος Γκαμπλιάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.