Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Ευχαριστίες του ΠΑΣΥΣΕΚ για τη συγκέντρωση Αίματος και ΑιμοπεταλίωνΤην 03 Μαΐου 2017, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), έκανε Πανελλήνια έκκληση για οχτώ (8) φιάλες αίματος και δύο (2) μονάδες αιμοπεταλίων, για την κα Στεφανίδου Ελευθερία του Γεωργίου από την πόλη της Δράμας, η οποία θα εισαχθεί την 29 Μαΐου 2017 στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γ. Παπανικολάου¨, για αλλαγή βαλβίδας της καρδιάς.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Δημήτριος Χαλάστρας όπου και ανέλαβε προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα, ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στην οικογένεια της κας Στεφανίδου, του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ¨Γ. Παπανικολάου¨ και των εθελοντών που επικοινωνούσαν καθημερινά για τις φιάλες αίματος και τις μονάδες αιμοπεταλίων. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του Συνδέσμου, της οικογένειας Στεφανίδου και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ¨Γ. Παπανικολάου¨, ο Σύνδεσμος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι οχτώ (8) φιάλες αίματος και δύο (2) μονάδες αιμοπεταλίων που απαιτούνται για το χειρουργείο της κας Στεφανίδου έχουν συλλεχθεί.Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά αίμα, μιας και η συμμετοχή των εθελοντών ήταν τεράστια και εύχονται στην κα Στεφανίδου Ελευθερία καλή επιτυχία στο χειρουργείο στο οποίο πρόκειται να υποβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.