Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Νωρίτερα η λειτουργία των θερινών ΛΑΦ λόγω καύσωνα;


(Φωτό αρχείου του kranosgr)
Σκέψεις για τη λειτουργία των θερινών ΛΑΦ νωρίτερα κατά ένα μήνα περίπου λόγω καύσωνα μαθαίνουμε στο kranosgr ότι υπάρχουν στο ΓΕΣ και σε αρκετούς σχηματισμούς του ΣΞ.


Με δεδομένο ότι οι μετεωρολόγοι προβλέπουν θερμό Μάιο, αρκετοί είναι οι σχηματισμοί που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πολύ νωρίτερα τις θερινές ΛΑΦ λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι ημερομηνίες έναρξης δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να αλλάξουν λόγω κλιματολογικών συνθηκών. 


Να σημειώσουμε πως η θερινή ΛΑΦ του Γ'ΣΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λειτουργεί σχεδόν όλο το χρόνο, ενώ στη Λάρισα πέρυσι με εντολή του Στρατηγού Ηλία Λεοντάρη είχε δοθεί παράταση στη λειτουργία της καλοκαιρινής λέσχης στην πισίνα της 1ης Στρατιάς λόγω παρατεταμένης ζέστης το φθινόπωρο.


Εάν τελικά δοθεί εντολή και οι ΛΑΦ λειτουργήσουν νωρίτερα, θα πρόκειται για μια απόφαση η οποία θα ικανοποιήσει αρκετά τα στελέχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.