Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Διαμαρτυρία αστυνομικών επειδή μεταφέρονται με αρματαγωγό του ΠΝ! Έχει χαθεί το μέτρο;Είναι προφανές ότι το μέτρο έχει χάθει στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας. Το γράψαμε και προχθές φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έστειλε επιστολή  προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας με την οποία  διαμαρτύρεται γιατί 200 αστυνομικοί αποφασίστηκε να μεταφερθούν με το Αρματαγωγό ΧΙΟΣ στη Ρόδο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ!!!

Διαμρτύρονται γιατί όπως λένε στην επιστολή τους μεταφέρονται “σε συνθήκες που παραπέμπουν σε μεταφορά στρατιωτών σε καιρό πολέμου, παρά σε μετάβαση αστυνομικών για μέτρα ασφαλείας σε μια διάσκεψη που είναι γνωστή στην Ηγεσία εδώ και καιρό”.

Δηλαδή τα πληρώματα των Αρματαγωγών που περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους σ΄ αυτά τα πλοία με μισθούς πολύ χειρότερους απ΄ αυτούς των αστυνομικών τι να πουν; Δεν λένε κουβέντα και έφθασαν στο σημείο να “σώσουν” την παρτίδα φιλοξενώντας ακόμη και πρόσφυγες και μετανάστες.

Κύριε Τόσκα, έχετε χάσει μήπως τον έλεγχο; Θυμόμαστε ότι ως ΥΦΕΘΑ με πολύ μεγάλη δυσκολία, με το ζόρι μιλούσατε στους στρατιωτικούς των Ενώσεων. Πως αυτή η αλλαγή με τον “συνδικαλισμό των Σωμάτων Ασφαλείας”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.