Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Στρατιώτης Αλβανικής Καταγωγής χτύπησε επιχειρηματία στο Άργος ΟρεστικόΑλβανικής καταγωγής στρατιώτης του Ελληνικού στρατού που υπηρετεί σε μονάδα του Άργους Ορεστικού, επιτέθηκε χθες το βράδυ, λίγη ώρα πριν το κλείσιμο του καταστήματος σε επιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενου καταστήματος γρήγορου φαγητού fast food, σύμφωνα με το ιστολόγιο fyllokaiftero1.blogspot.gr.

Όπως δημοσιεύει το ιστολόγιο, το περιστατικό συνέβη όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε στο νεαρό στρατιώτη ότι ο γύρος είχε τελειώσει και το κατάστημα ήταν έτοιμο να κλείσει. Ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν στο kranosgr και συνάδελφοι του έγκυρου ιστολογίου της Καστοριάς svouranews.gr, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.