Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Στρατηγοί Ζερβάκης, Καμπάς και Μπίκος


Τις καλύτερες εντυπώσεις όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, άφησαν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους στο προσωπικό τρεις στρατηγοί του Στρατού Ξηράς. Πρόκειται για το Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, το Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά και το Διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο. Αγαπητοί και οι τρεις στα στελέχη, ακολουθώντας τις οδηγίες του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είναι ο πρώτος που βρίσκεται κοντά στο προσωπικό, καταβάλουν προσπάθειες για την καλύτερη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υφισταμένων τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτές τις ημέρες οι Στρατηγοί καλούν τα στελέχη που βρίσκονταν στο δεύτερο γκρουπ αδειών του Πάσχα για να τους ευχηθούν από κοντά το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και να τσουγκρίσουν μαζί τους τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά. Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία έχει εκτιμηθεί από το προσωπικό που μας το μετέφερε. Θετικά έχει μετρήσει επίσης το ότι τη βραδιά της Αναστάσεως και την Κυριακή του Πάσχα βρέθηκαν σε φυλάκια της παραμεθορίου, σε στρατιωτικά νοσοκομεία και σχηματισμούς και αντάλλαξαν ευχές ακόμη και στις 3 το πρωί με στελέχη που βρισκόταν εν υπηρεσία!
Οι φωτό αρχείου του kranosgr, των Στρατηγών Ζερβάκη, Καμπά και Μπίκου είναι από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Δκτη 1ης Στρατιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.