Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Καμμένος: Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς με το αποτέλεσμα για το μισθολόγιο των ενστόλων - ΒΙΝΤΕΟ


Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το αποτέλεσμα που υπήρξε στη διαπραγμάτευση σχετικά με το μισθολόγιο για τους ένστολους, τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, δίνοντας συγχαρητήρια στη διαπραγματευτική ομάδα.


Ενώ υπήρχαν, είπε, πιέσεις για το μισθολόγιο, τελικά αυτό κατατέθηκε χωρίς να προβλέπει μείωση των αποδοχών για κανένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ προβλέπει συνολικά αυξήσεις 19,5 εκατ. ευρώ που θα δοθούν σταδιακά σε μία τετραετία. Θα υπάρξουν, είπε, και προσωπικές διαφορές, ύψους 30 εκατ. ευρώ, λόγω των αλλαγών που επιφέρει το μισθολόγιο.


Αναμφίβολα, είπε, πρόκειται για ένα μοντέλο εκσυγχρονισμού του μισθολογίου. Για πρώτη φορά, πρόσθεσε, θα δοθεί επίδομα παραμεθορίου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψους 100 ευρώ, ενώ η ομάδα διαπραγμάτευσης δέχθηκε να παίρνουν τα στελέχη και τα νυχτερινά.
Αναφερόμενος στα κόμματα της Αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για καταστροφή της οικονομίας, ο κ. Καμμένος είπε «ας μπουν» στην ιστοσελίδα του Bloomberg για να δουν που έφθασε το επιτόκιο των 10ετών ελληνικών ομολόγων. Θα δουν, πρόσθεσε, ότι μειώθηκε σήμερα στο 5,673% που είναι το χαμηλότερο επίπεδο από το 2009.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.