Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις Ανωτέρων Εφοδιασμού Μεταφορών


Μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων Ανωτέρων Πυροβολικού και Μηχανικού, πριν λίγο σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, έφθασαν στις μονάδες οι μεταθέσεις Ταγματαρχών - Αντισυνταγματαρχών του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών. 

Όπως είχαμε δημοσιεύσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, οι μεταθέσεις των ανωτέρων Όπλων και Σωμάτων που είχαν ήδη πάρει υπογραφή από τον Υπουργό, θα κοινοποιηθούν κανονικά στις μονάδες. 

Όσον αφορά τις μεταθέσεις κατωτέρων αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών, που βρίσκονται στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα για υπογραφή, αυτό που έχουμε μάθει και σας το μεταφέρουμε είναι ότι μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε εξουδιοδοτηθεί κάποιος από τους συνεργάτες του να υπογράψει τις μεταθέσεις, ούτε εάν αυτές ανατεθούν για υπογραφή στους επιτελείς του ΓΕΣ ή του ΓΕΕΘΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.