Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Τι βαραίνει από σήμερα τον Καμμένο


Ένα “βάρος” ακόμη για τον ΥΕΘΑ από σήμερα. Ποιο είναι αυτό; Ένας ακόμη χρόνος.Κλείνει τα 52 και μπαίνει στα 53. Τα γενέθλια θα τα γιορτάσει στο ΥΠΕΘΑ το οποίο βρίσκεται σε αναβρασμό,αφού μέρα με τη  μέρα αναμένουν το “μπουγιουρντί” από το υπουργείο Οικονομικών. Που δεν είναι άλλο από το τελικό σχέδιο του μισθολογίου των στρατιωτικών.Αν η πρόταση του ΥΠΕΘΑ έχει περάσει ας του το στείλει σήμερα ως δώρο ο Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.