Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Υπάρχουν λεφτά... Όχι για Στρατιωτικούς... Και πολλά μάλιστα. Πού; Μα, στη Βου­λή, αυτό το παραδοσιακό πρυτανείο.

✓ Τα καλά νέα του Ιανουαρίου έφθασαν σήμερα στ’ αφτιά μας. Ο προϋπολογισμός του 2016 παρουσίασε πλεόνασμα. Οπότε, αυτό το πλεόνασμα αποφάσισαν οι αρμό­διοι να διανεμηθεί στους ταλαίπωρους υπαλλήλους, κατά πλειοψηφία «δικά μας παιδιά», υπό μορφή υπερωριών.

 Όλοι οι υπάλληλοι θα λαμβάνουν υπερωρίες, κατά μήνα, 52 ωρών. Ακολουθεί extra bonus 114 ωρών.

Ταλαίπωρε Aνθυπολοχαγέ, που ξημε­ροβραδιάζεσαι στα φυλάκια, μήπως λαμβάνεις έστω πέντε ώρες υπερωρία τον μή­να; Εσύ, νεαρέ αρχιλοχία, που χώνεσαι κάτω από το λασπωμένο άρμα για να το επισκευάσεις, πόσες ώρες υπερωριών λαμβάνεις;

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-14/05/2017) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.