Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ομώνυμο ναό του Ναυστάθμου Σαλαμίνας παρουσία του Αρχηγού Στόλου, του  Διοικητού Διοικητικής Μερίμνης Ναυτικού, του Διοικητού Ναυστάθμου Σαλαμίνας, Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, πολιτικού προσωπικού του ΑΣ και ΝΣ, καθώς και κάτοικοι της νήσου Σαλαμίνας.
Στο κήρυγμα της ημέρας που πραγματοποιήθηκε από τον Ιερέα του ΝΣ Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Ιστρατόγλου έγινε αναφορά  στο Ευαγγέλιο της ημέρας και στα πρόσωπα των τιμωμένων Αγίων στους οποίους η εκκλησιά απέδωσε τον χαρακτηρισμό Ισαπόστολοι.

Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη προέκτειναν με το έργο και την προσφορά τους μέσα στην Εκκλησία το μήνυμα της Αναστάσεως προφέροντας στους Χριστιανούς την χαρά την αισιοδοξία την ελπίδα και την πρόοδο τα  οποία χρειάζονταν για να συνεχίσουν το έργο και την  προσφορά τους μέσα στην καθημερινότητα προεκτείνοντας αυτή τη χαρά της Αναστάσεως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.