Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Εντυπωσιακή άσκηση Εθνοφυλάκων στο Καμένο Δάσος Λέσβου παρουσία του Α/ΓΕΣ Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της Εθνοφυλακής, εκτελέσθηκε άσκηση των Εθνοφυλάκων της 98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο.Το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, την άριστη εκπαίδευση και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων στη Λέσβο διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Εθνοφυλακές από όλα τα Τάγματα εθνοφυλακής της Λέσβου παρουσία του Δ/κτη της 98 ΑΔΤΕ, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και του Δ/κτη της ΑΣΔΕΝ Υποστράτηγου Νικόλαου Μανωλάκου πραγματοποίησαν άσκηση στο πεδίο βολής καμένου δάσους.

Μετά το πέρας της Ασκήσεως ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής  συνεχάρη τους Εθνοφύλακες και τους Επικεφαλείς δηλώνοντας οτι : «Η σημερινή άσκηση απέδειξε την ετοιμότητα μας. Παρακολουθήσαμε την άσκηση που διετάχθη πριν από λίγες ώρες για την Εθνοφυλακή, αλλά και την επίδειξη των στρατευσίμων που είχαν διοργανώσει οι Διοικητές σας. Θέλω να σας συγχαρώ όλους, για την άμεση ανταπόκριση, τον επαγγελματισμό και κυρίως για το υψηλό ηθικό που έχετε όλοι σας, εθνοφύλακες, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι.»

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής αναφέρθηκε επίσης και στην καταγωγή του που είναι από την Αγιασο της Λέσβου αλλά ειδική αναφορά έκανε στον παππού του που ήταν ιερέας στην Αγιασο.


Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που εξασφάλισε για το LesvosPost ο Στρατής Μακροδουλης. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.