Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Στο Συμβούλιο Συμμόρφωσης του ΣτΕ η ΠΟΕΣ για την εφαρμογή των αποφάσεών τουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζουμε ότι συζητείται αύριο, 31 Μαΐου 2017, ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η από 20-2-1017 αίτηση της Ομοσπονδίας μας, με την οποία ζητείται: α) να διαπιστωθεί η μη συμμόρφωση της Διοίκησης προς την υπ’ αριθμ. 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας και β) να κληθεί η Διοίκηση σε άμεση πλήρη συμμόρφωση προς της ως άνω δικαστική απόφαση.


Θυμίζουμε ότι, με την ανωτέρω 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας είχαν κριθεί ως αντισυνταγματικές και οι νεώτερες μισθολογικές ρυθμίσεις της παρ. 2 του άρθρου 86 του ν. 4307/2014 για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με τις οποίες, σε υποτιθέμενη συμμόρφωση με προγενέστερες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, είχε επιστραφεί μόνο το 50% των περικοπών που είχε  επιφέρει ο ν.4093/2012. Κατ΄ αποτέλεσμα, ως νόμιμες αποδοχές για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι, μέχρι τουλάχιστον την έναρξη ισχύος του πρόσφατου νόμου 4472/2017, αυτές που ίσχυαν κατά την 31η-7-2012.


Η Ομοσπονδία μας, ως νόμιμη εκπρόσωπος των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, πρώτη και μόνη μέχρι στιγμής από όλα τα όργανα εκπροσώπησης των στρατιωτικώς οργανωμένων σωμάτων, θέτειέμπρακτα όλα τα όργανα της Πολιτείας ενώπιον των ευθυνών τους για τη συνεχιζόμενη σε βάρος μας παρανομία. Υπεύθυνα ενημέρωσε και θα ενημερώνει όλα τα στελέχη για τα δικαιώματά τους και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την τελική δικαίωσή μας. 


Κατανοούμε ότι η στάση μας δεν είναι αρεστή ούτε στους εκάστοτε κρατούντες ούτε σε όσους εξαντλούν την αγωνιστικότητά τους σε «μαχητικές» φωτογραφίες. Οι στρατιωτικοί όμως χόρτασαν από υποσχέσεις. Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.