Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Μεταθέσεις: Οι στρατιωτικοί φωνάζουν όσο κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους

Όσο κάποιοι εντός κι εκτός Βουλής παίζουν κομματικά “παιχνιδάκια” στην πλάτη των στρατιωτικών, εμφανιζόμενοι ως αυτόκλητοι προστάτες και σωτήρες τους, τα καθημερινά προβλήματα των στελεχών “τρέχουν” , “φωνάζουν” και αναζητούν λύση. Το οικονομικό θέμα και το νέο μισθολόγιο κυριαρχεί. Και να ΄ταν μόνο αυτό.

Έχουμε αμέτρητες φορές επισημάνει ότι οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα που θα μπορούσαν πολύ άνετα να μην υπάρχουν! Γιατί δεν έχουν να κάνουν με χρήματα. Κάποια απ΄ αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι σε συγκεκριμένες στιγμές ίσως και σοβαρότερα από το οξύ οικονομικό πρόβλημα που η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών αντιμετωπίζει.
Το μήνυμα που ακολουθεί  είναι ένα από τα πολλά που έχουν φθάσει στο Militaire.gr. Έχει να κάνει με το πάντα καυτό θέμα των μεταθέσεων.
Διαβάστε τι γράφει ο στρατιωτικός. Κυρίως ας το διαβάσουν οι επίδοξοι “σωτήρες με στολή”.
Είμαι στρατιωτικός.

Τον Ιούλιο πιθανότατα μετατίθεμαι.
Την επόμενη εβδομάδα, κάποιοι γονείς θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση εγγραφής των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ.
Αν οι μεταθέσεις δεν βγούνε στις επόμενες δύο εβδομάδες, απλά δεν μπορώ να συμμετάσχω στη διαδικασία αυτή, διότι το voucher εκδίδεται ανά περιοχή.
Όλο το Μάιο κάποιοι γονείς κάνουν εγκαίρως την εγγραφή των παιδιών τους στα νέα σχολεία. Τα δικά μου ενώ αλλάζουν σίγουρα σχολείο, αν δεν βγούνε οι μεταθέσεις μέσα σε δύο μέρες (!!), θα εγγραφούν ίσως τον Σεπτέμβριο. Υπεράριθμα και καταϊδρωμένα. 

Η υπηρεσία, θα έβγαζε και φέτος “νωρίς” τις μεταθέσεις. Είναι μέσα Μαΐου και ήδη έχει αργήσει, ενώ όλα γύρω μας τρέχουν.
Και φέτος ακόμη μια φορά, ουραγοί των εξελίξεων”.
Για το θέμα των μεταθέσεων θα επανέλθουμε μ΄ όσους τις χρησιμοποιούν για πολλούς και διάφορους λόγους. Ευτυχώς η “μηχανή” που ΄χει στηθεί έπεσε στην αντίληψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.