Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ο Στρατός έκανε αυτοψία σε γέφυρα στην Κεφαλονιά

Πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες αυτοψία από κλιμάκιο του Στρατού στην γέφυρα του Πόρου, εκεί βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Σπυρονικόλαος Σολωμός αλλά και ο πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Πόρου, Γιάννης Πετράτος.
Οι αξιωματικοί του Στρατού τράβηξαν φωτογραφίες και είδαν τι βελτιώσεις χρειάζεται για γίνουν ενόψει και της τουριστικής περιόδου έτσι ώστε η γέφυρα να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να παραμείνει ασφαλής τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τους πεζούς.
Οι φωτογραφίες είναι από το porosnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.