Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Συνάντηση της ΠΟΜΕΝΣ με Ενώσεις ΑποστράτωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 2 Μαΐου 2017           Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς και ενώσεις, στις 27 Απριλίου 2017 στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) αίθουσα ΑΙΓΛΗ, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη συνάντηση της Ομοσπονδίας με τις Ενώσεις των αποστράτων και αποφοίτων Στρατιωτικών Σχολών.
            Στην συνάντηση αυτή εκτός των άλλων, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ ε.α. Αντιναύαρχος Σπυρίδων Περβαινάς, οι εκπρόσωποι από το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ ε.α. Σμχος Δημήτριος Κοντοβάς, ε.α. Σμχος Ηλίας Σβάρνας, ε.α. Ασμχος Νικολαίδης Γεώργιος, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας της Π.Ο.Σ. ε.α. Ταξχος Βασίλειος Νικολόπουλος, ε.α. Αντγος Σωτήριος Καρωνίτης και ε.α. Αντγος Κωνσταντίνος Βερνίκος, ο πρόεδρος της ΕΣΜΑ ε.α. Απτχος Ιωάννης Κούτρας, ο εκπρόσωπος από το Δ.Σ. της ΣΑΣΤΥΑ  ε.α. Σμχος Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος της ΣΑΙΡ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ ε.α. Ασμχος Κρανιάς Ιωάννης, ο πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΣΑΣΥΔΑ ε.α. Ταξχος Ρούσσος Γεώργιος και Ντούβλης Ηλίας.

           Επίσης ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, αλλά λόγω ανειλημμένων ατομικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατή η παρουσία τους, με την ευχή ότι θα παρευρεθούν σε επόμενη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ ε.α. Αντγος Βασίλειος Ροζής, ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΑΑ ε.α. Απτχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΕΑΕΔ και της ΣΑΣΤΥΑ ε.α. Σμχος Δημήτριος Τρέσσος και ο πρόεδρος της ΠΣΑΕΜΘ ε.α. Δημήτριος Παναγιώτου.
           Η Ομοσπονδία αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, έκανε μία σύντομη ανάλυση της λειτουργίας και της δομής, του μοναδικού δευτεροβάθμιου θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των συμφερόντων των εν ενεργεία στρατιωτικών, που διέπεται από τον Νόμο 4407/2016. Κατόπιν έθεσε τους στόχους της για το άμεσο μέλλον και στην συνέχεια δόθηκε ελεύθερα ο λόγος, στους εκπροσώπους των Ενώσεων.
           Μετά από ένα εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, όλοι οι φορείς μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε, δίνοντας αμοιβαία υπόσχεση για νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον, εδραιώνοντας  σταδιακά μια συνεργασία, βασισμένη στην ειλικρίνεια, την κατανόηση και τον αλληλοσεβασμό.               

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

              Ο                                                                                                     Ο
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

      Επγός (ΥΔΚ)                                                                                  Λγος (ΠΖ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.