Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Εθιμοτυπικές επισκέψεις της ΕΣΠΕ ΧανίωνΑντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας συναντήθηκε, την Πέμπτη 04 Μαίου 2017, με τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, σε ένα πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα.

Ο κος Δήμαρχος ενημερώθηκε τους σκοπούς και τις δράσεις της Ένωσης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και ακολούθησε μακρά συζήτηση με επίκεντρο τη σημερινή κατάσταση και τη συνεργασία του Δήμου με την Ένωση.

Ο κ. Μαλανδράκης, σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, μας διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί στο μέλλον και μας ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστή θερμά τον κ. Δήμαρχο για την πρώτη εποικοδομητική επαφή που είχε μαζί του.Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος


Ροδουσάκης Στυλιανός
Πλωτάρχης (Ε) Π.Ν.
6940471379


Ο Γεν. Γραμματέας

Τσούκας Πέτρος
Αρχισμηνίας (ΕΟΠΛ)
6983524668


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.