Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις μονάδες μεταθέσεις μετά την υπογραφή ΒίτσαΞεκίνησαν να επιστρέφουν στα επιτελεία οι φάκελοι με τις μεταθέσεις που υπεγράφησαν το πρωί από τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα στο σπίτι του και ήδη κάποιες από αυτές άρχισαν να αποστέλλονται στις μονάδες προς κοινοποίηση στα στελέχη.


Όπως είχαμε γράψει το πρωί και στο kranosgr, ο ΑΝΥΕΘΑ παρόλο που δεν επέστρεψε στο γραφείο και αναρρώνει στο σπίτι του μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να του πάνε τους φακέλλους με τις μεταθέσεις για υπογραφή έτσι ώστε μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει η όλη διαδικασία. 


Η πληροφορία του kranosgr ότι μέσα στη μέρα και το αργότερο μέχρι αύριο οι μεταθέσεις θα επιστρέψουν στα επιτελεία επιβεβαιώθηκε πλήρως και ήδη αρκετές από αυτές είναι ήδη στις μονάδες. Αυτό εξάλλου περίμεναν και τα επιτελεία για να αρχίσουν να διώχνουν φακέλους όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.


Μέσα στην εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία.
Αυτή τη στιγμή το ΓΕΣ άρχισε να κοινοποιεί μεταθέσεις όπως Επαγγελματιών Οπλιτών Εφοδιασμού Μεταφορών και Διαβιβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.