Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Τους πεσόντες Έλληνες Μουσουλμάνους τίμησε ο Στρατηγός Δκτης του Δ'ΣΣ Γεώργιος ΚαμπάςΠροχθές 19η Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο χωριό  ΩΡΑΙΟ του δήμου Μύκης, εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων Ελλήνων Μουσουλμάνων, κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, στην εκδήλωση συμμετείχε και ο στρατηγός δκτης του ΔΣΣ κ. Γιώργος Καμπάς με τους επιτελείς του.
Μαζική ήταν και η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του συνόλου των κατοίκων του χωριού, του συνόλου των μαθητών/ τριών του Δημοτικού Σχολείου Ωραίου που έτσι  κατέκλυσαν τον χώρο που έγινε η τελετή , όπως και τους  γύρω  δρόμους
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.