Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Έτοιμες και φέτος οι Ένοπλες Δυνάμεις για την αντιμετώπιση ΠυρκαγιώνΞεκίνησε χθες Δευτέρα 1 Μαϊου 2017 η φετινή αντιπυρική περίοδος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι 15 Οκτωβρίου.
Την ευθύνη και το συντονισμό έχει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με το Πυροσβεστικό Σώμα το οποίο βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Πανέτοιμες είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας οι οποίες εφόσον απαιτηθεί θα συνδράμουν με όλα τα μέσα εναέρια και επίγεια, στην αντιμετώπιση καταστροφών καθώς και στην αποκατάσταση των ζημιών.
Ήδη στις κατά τόπους Περιφέρειες της χώρας, πραγματοποιούνται συσκέψεις για το θέμα, με τη συμμετοχή και Αξιωματικών των ΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.