Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ο γρίφος για το Στρατηγό ΖερβάκηΈνα πρόβλημα μαθαίνουμε ότι θα πρέπει να λύσει σύντομα ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης, σχετικά με την παραχώρηση γραφείων στις Ενώσεις Στρατιωτικών. Ήδη όπως ο νόμος ορίζει θα πρέπει εντός του σχηματισμού να υπάρχουν γραφεία στα οποία θα στεγαστεί το Διοικητικό  Συμβούλιο μιας από τις δύο Ενώσεις που υπάρχουν στην περιοχή.

Όπως μαθαίνουμε ο Στρατηγός Ζερβάκης ο οποίος συναντήθηκε εθιμοτυπικά και με τα δύο Διοικητικά Συμβούλια ξεχωριστά, αναμένει να ξεκαθαρίσει από Αθήνα ποια Ένωση θα είναι η ''επίσημη'' έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην παραχώρηση γραφείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.