Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Ο καλύτερος φωτογράφος των Ενόπλων Δυνάμεων!

Είναι χωρίς υπερβολή ένας από τους καλύτερους φωτογράφους που διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι Ένοπλες Δυνάμεις. Πρόκειται για το στέλεχος της 1ης Στρατιάς Χάρη Σαρηγιαννίδη ο οποίος εκτελεί χρέη φωτογράφου στον μεγαλύτερο στρατιωτικό σχηματισμό της χώρας.

Έχοντας σχηματίσει οι ίδιοι άποψη για το φίλο Χάρη θα πούμε ότι πρόκειται για έναν ακέραιο χαρακτήρα, άριστο επαγγελματία στον τομέα του που δίνει στην κυριολεξία τον καλύτερο του εαυτό σ' αυτό που πραγματικά με πολύ αγάπη κάνει. 

Με το Χάρη έχουμε ανταμώσει σε πολλά ρεπορτάζ, από αλλαγή χρόνου τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, ασκήσεις, επίσημες επισκέψεις, τελετές κλπ κλπ. Συνεργάσιμος και εξαίρετος σε όλα του ο καλός φίλος Χάρης έχει την αποδοχή και χαίρει εκτίμησης από όλο το δημοσιογραφικό κόσμο της Λάρισας για τον οποίο όλοι θα πουν τα καλύτερα. Σήμερα ανταμώσαμε και πάλι στο ρεπορτάζ για τον εορτασμό της ημέρας μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού στη Λάρισα όπου μαζί με την συνάδελφό του φωτογράφο της 140 ΣΕΠΗΠ Σοφία Καρκατσέλα την οποία γνωρίσαμε σήμερα κάλυπταν φωτογραφικά την τελετή.

Στο κέντρο της φωτό που τραβήξαμε για τους αναγνώστες του kranosgr, η καλή συνάδελφος του φιλικού ιστολογίου της Λάρισας postlarissa.gr Πάολα Μπανάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.