Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Εορτή Αγ. Χριστοφόρου στον Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού

  

Την Τρίτη 09 Μαΐου  2017 πραγματοποιήθηκε στον Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), εκδήλωση εορτασμού στη μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου, παρουσία του Διοικητού ΔΔΜΝ Αντιναυάρχου (Μ) Ν. Καφέτση ΠΝ, του Γενικού Επιθεωρητή ΠΝ Υποναυάρχου (Μ) Μ. Δερμεντζούδη ΠΝ, του Διοικητού ΚΕΦΝ Αρχιπλοιάρχου (Ο) Α. Αβριωνίδη ΠΝ και του Διοικητή ΚΣΑΝ Πλοιάρχου (Μ) Π. Σταυριανάκου ΠΝ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, Διατελέσαντες Διοικητές, Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε στον ΚΣΑΝ, καθώς και πλήθος επισκεπτών.


    Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών, τελείται στον Ιερό Ναό Αγ. Χριστοφόρου εντός του Ναυτικού Οχυρού Βοτανικού και ακολουθεί η περιφορά της Ιεράς Εικόνας στους χώρους του Οχυρού, συνοδεία τμήματος της Μουσικής ΠΝ και αγήματος αποδόσεως τιμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.