Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Εξιτήριο πήρε από το ΝΝΑ ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. ΒίτσαςΕξιτήριο από το ΝΝΑ όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης, έλαβε σήμερα το μεσημέρι, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτριος Βίτσας. 

Ο κος Βίτσας υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το οποίο υπέστη.

Η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο αποδείχθηκε σωτήρια αφού το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα σοβαρό.
Από την πρώτη στιγμή το kranosgr είχε επικοινωνία με τους συνεργάτες του κ. Βίτσα από τους οποίους ενημερωνόταν για την πορεία της υγείας του.

Τέλος καλό όλα καλά για την περιπέτεια υγείας του ΑΝΥΕΘΑ στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.