Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Μισθολόγιο: Ποιοι στρατιωτικοί την “γλιτώνουν” και ποιοι την “πληρώνουν”

Όσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι προβλέπει το μισθολόγιο των στρατιωτικών, οι πληροφορίες και οι φήμες που κυκλοφορούν δίνουν και παίρνουν.

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τα θέματα του υπουργείου Οικονομικών μεταδίδουν από το πρωί τις πληροφορίες τους που κάνουν λόγο “για μείωση ειδικών μισθολογίων κατά 30 εκατομμύρια και μείωση επιδομάτων επικινδυνότητας κατά 7 εκατομμύρια ευρώ”.
Ποια είναι η εικόνα που μεταδίδεται από πηγές του ΥΠΕΘΑ:
•Υποστηρίζουν ότι στον συνολικό προϋπολογισμό μισθοδοσίας δεν υπάρχει καμία μείωση.

•Κάνουν λόγο για ανακατανομή κονδυλίων.

•Υποστηρίζουν ότι με το νέο μισθολόγιο θα έχουν αύξηση οι βαθμοί από αντισυνταγματάρχη και πάνω.
•Τα άσχημα νέα όμως είναι για τους ΕΠΟΠ,αφού όλα δείχνουν ότι δεν θ΄αποφύγουν κάποια μείωση!

•Για τα επιδόματα επικινδυνότητας οι ίδιες πηγές μιλούν για ενσωμάτωση στους μισθούς.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά είναι κομμάτια σ΄ ένα παζλ που αν δεν το δούμε ολοκληρωμένο δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θα προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.