Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ανοιχτά τα ΚΑΑΥ Πλαταμώνα το Σαββατοκύριακο. Αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών λόγω καύσωνα και τριημέρου στη Λάρισα

Το αδιαχώρητο αναμένεται να δημιουργηθεί από αύριο Σάββατο 13 Μαϊου στα ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα Πιερίας τα οποία όπως πληροφορηθήκαμε στο kranosgr, θα είναι ανοιχτά για την εξυπηρέτηση επισκεπτών.

Μετά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων για το κύμα καύσωνα που θα πλήξει από αύριο Σάββατο τη χώρα μας, καθώς και λόγω του τριημέρου που υπάρχει στη Λάρισα αφού τη Δευτέρα 15 Μαΐου είναι αργία για τον πολιούχο Άγιο Αχίλλειο, η 1η Στρατιά αποφάσισε πολύ σωστά όπως τα ΚΑΑΥ ανοίξουν και δεχθούν επισκέπτες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, τα ΚΑΑΥ Πλαταμώνα θα εξυπηρετούν τους δικαιούχους επισκέπτες, με την παροχή ευκολιών εστιατορίου, κυλικείου και παραλίας τις αργίες από 13 έως 29 Μαΐου 2017.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να γευματίσουν απαιτείται η επικοινωνία με το προσωπικό του ΚΑΑΥ στα τηλέφωνα 23520 41690 μέχρι 13:00 κάθε Παρασκευή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.