Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Το μήνυμα του ΠΣΑΕΜΘ για την Πρωτομαγιά


H  αιματοβαμμένη εργατική  εξέγερση στο Σικάγο, τον Μάιο του 1886, αποτελεί ορόσημο για τους αγώνες όλων των εργαζομένων , για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας  καλεί τους συνταξιούχους- Μέλη του να τιμήσουν με  την παρουσία τους στις ανά την Ελλάδα  εκδηλώσεις το βαθύτερο νόημα της ημέρας.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση την κατάργηση όλων των μνημονιακών , αντιασφαλιστικών και συνταξιοκτόνων νόμων και άλλων μέτρων που επιβαρύνουν τους συνταξιούχους μας, οι οποίοι έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας και την επαναφορά των συντάξεών τους σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης, καθώς και την αποκατάσταση του δημόσιου χαρακτήρα της υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους. Ζητάμε την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣΤΕ για τους συνταξιούχους των Ε.Δ και των Σ.Α.

Γιατί, έτσι ταιριάζει στους ανθρώπους, που  τιμώντας το εθνόσημο, αφιέρωσαν τη ζωή τους στην  πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.