Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Νέο beach bar στο ΚΑΑΥ ΠλαταμώναΗ αγαπημένη παραλία των Λαρισαίων Στρατιωτικών και όχι μόνο, αναμένεται να πάρει ''φωτιά'' και φέτος το καλοκαίρι. Ένα νέο εγχείρημα ετοιμάζεται να ταράξει την παραλία του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, η διεύθυνση και το προσωπικό ετοιμάζουν ένα νέο  beach-bar που σίγουρα θα δώσει άλλη πνοή στη μέρα και τη νύχτα των παραθεριστών και επισκεπτών δικαιούχων.


Όλοι περιμένουν στην 1η Στρατιά και όχι μόνο εναγωνίως να δουν από κοντά και να διασκεδάσουν ξέφρενα στο νέο στέκι, για το καλοκαίρι που θα είναι το beach - bar του ΚΑΑΥ.


Εν τω μεταξύ όπως είχαμε δημοσιεύσει και την περασμένη εβδομάδα και αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτές οι εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα για να δεχθούν επισκέπτες. Το περασμένο τριήμερο ο Διοικητής και το προσωπικό ήταν καθόλα έτοιμοι για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν κάτι που έκαναν άριστα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το πρώτο Σ/Κ του καλοκαιριού!Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να γευματίσουν απαιτείται η επικοινωνία με το προσωπικό του ΚΑΑΥ στα τηλέφωνα 23520 41690 μέχρι 13:00 κάθε Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.