Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Έκθεση Ζωγραφικής από την 95 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με το Δήμο ΡόδουΤην Τρίτη 23 Μαΐου 2017, η 95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του κ. Τριαντάφυλλου Ηλιάδη, στο Ισπανικό Κατάλυμα της Παλαιάς Πόλης της Ρόδου.


Η έκθεση θα διαρκέσει από έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και στο παραπάνω πλαίσιο έχει προγραμματιστεί ομιλία του κ. Τριαντάφυλλου Ηλιάδη στο προσωπικό του Σχηματισμού για την «Δύναμη της Θέλησης».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.