Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Καθηλωτική η ομάδα της 88 ΣΔΙ Λήμνος σε τουρνουά καλαθοσφαίρισης

Χθες Κυριακή 28 Μαΐου στις 20:00, σειρά στον αγώνα – Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιείτε αυτές τις μέρες στην Λήμνο στο «Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς» είχαν οι Βετεράνοι αντίπαλοι με την 88 ΣΔΙ
Η ομάδα της 88 ΣΔΙ στο σημερινό αγώνα ήταν καθηλωτική,  νίκησε την ομάδα των Βετεράνων με σκορ 64 – 62.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας της ταξιαρχίας αν και θα μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα από στρατεύσιμους οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό,  θεώρησαν ηθικότερο να δημιουργήσουν μία ομάδα από μόνιμα στελέχη που δεν ασχολούνταν επαγγελματικά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Συνολικά το τουρνουά συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και όλοι αναμένουν το επόμενο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν τους τελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.