Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Στο συμμαθητή τους Δκτη του Δ'ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά οι Θεσσαλοί απόφοιτοι ΣΣΕ '83


Tour στον Έβρο ετοιμάζουν για τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, απόφοιτοι της ΣΣΕ τάξεως 83. 

Όπως μας ανέφερε το δραστήριο μέλος της ομάδας των Θεσσαλών αποφοίτων Ταξιάρχος ε.α Χρίστος Μαλισόβας, είναι μια επιθυμία των μελών της τάξεως 83 να  επισκεφθούν τη Θράκη και τον Έβρο και να τιμήσουν από κοντά τον εν ενεργεία συμμαθητή τους Στρατηγό Διοικητή του Δ'ΣΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά. 

Την επίσκεψη μπορεί να διοργανώνουν, όπως μας ανέφερε οι Θεσσαλοί συμμαθητές του Στρατηγού, αλλά θα προσκληθεί και όλη η τάξη να συμμετέχει. 
Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί παρουσία του kranosgr και πρόσκληση του Στρατηγού Καμπά στους συμμαθητές του κατά την ημέρα της τελετής παράδοσης - παραλαβής του Δκτη της 1ης Στρατιάς τον περασμένο Ιανουάριο. (Φωτό αρχείου kranosgr)

Το πρόγραμμα που τώρα θα αρχίζει να ετοιμάζεται, θα περιλαμβάνει εκτός από τη συνάντηση με το Στρατηγό και εθιμοτυπικές επισκέψεις σε σχηματισμούς και φυλάκια του Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.