Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Συμμετοχή της ΣΜΥ στον 8ο Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου


Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στον «8ο Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου», που διεξήχθη εντός και πέριξ της πόλης της Λάρισας, συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων, με 5 Αξιωματικούς και 46 Σπουδαστές.

Ο αγώνας, στον οποίον συμμετείχαν συνολικά 733 άνδρες και 134 γυναίκες, διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Σχολή διακρίθηκε στις ηλικίες 18 – 29 ετών, με:
-Την κατάκτηση των πρώτης και δεύτερης ατομικής και της τρίτης γενικής θέσης, στην κατηγορία των γυναικών.
-Την κατάκτηση της πέμπτης ατομικής και της έβδομης γενικής θέσης, στην κατηγορία των ανδρών.

Επιπρόσθετα, η Σχολή βραβεύθηκε για την πολυπληθέστερη συμμετοχή στον αγώνα.


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού είναι εξαιρετικά υπερήφανο για τη ΣΜΥ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.