Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια «EXPOSEC-DEFENSEWORLD”


Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συμμετείχε στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια, “EXPOSEC-DEFENSEWORLD”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων.


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων στη σταθερότητα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Οι ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε πλαίσιο πενταετίας (2017-2021)».
Κατά την ομιλία του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ευρύτερο γεωπολιτικό περιβάλλον εθνικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις προκλήσεις ασφαλείας που παρατηρούνται στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Τόνισε παράλληλα τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, με την προβολή αξιόπιστης αποτρεπτικής ικανότητας. Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε, τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε διεθνές επίπεδο, με συμμετοχή σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και υλοποίηση προγραμμάτων διεθνούς στρατιωτικής συνεργασίας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε εν γένει στα προγράμματα αναβάθμισης και αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων.


Διαβάστε το κείμενο της ομιλίας του Α/ΓΕΕΘΑ ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.