Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Σαμοθράκη: Πρόσβαση θα αποκτήσουν οι κάτοικοι στο 401 ΓΣΝ


Δικαίωμα νοσοκομειακής περίθαλψης θα αποκτήσουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Σαμοθράκης σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 1357/2010.

Σύμφωνα με το άρθρο 6 του ΦΕΚ οι κάτοικοι πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικό που να αποδεικνύει την μόνιμη κατοικία ή σχετική βεβαίωση του Δημάρχου ή του Προέδρου της Κοινότητας.

Η δαπάνη υγειονομικής περίθαλψης θα βαρύνει τον ασφαλιστικό φορέα του δικαιούχου και εφόσον η δαπάνη δεν δικαιολογείται από τον φορέα θα βαρύνει και τους δύο.
Επίσης θα βαρύνει τους ίδιους τους περιθαλπόμενους εφόσον δεν δικαιούνται παροχές υγειονομικής περίθαλψης από ασφαλιστικό φορέα. Ως τιμολόγιο προσδιορισμού της δαπάνης ορίζεται αυτό που ισχύει από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διαδικασία τακτοποίησης των δαπανών θα γίνει σύμφωνα με διατάξεις που ισχύουν ενώ σειρά προτεραιότητας κατά την παροχή υγειονομικής περίθαλψης θα έχουν οι δικαιούχοι ε.ε. ή ε.α. Στρατιωτικών για νοσηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.