Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Στο βαθμό του Αντιστρατήγου προήχθησαν με απόφαση του Π. Καμμένου οι 4 Αξιωματικοί του μοιραίου ΕλικοπτέρουΣτο Βαθμό του Αντιστρατήγου προήχθησαν με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου,  οι 4 Αξιωματικοί του Μοιραίου Ε/Π. που συνετρίβη τον περασμένο μήνα στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.
Πρόκειται για μια εξαίρετη πράξη του Υπουργού ο οποίος είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα βρίσκεται για πάντα κοντά στις οικογένειες των πεσόντων Αξιωματικών.


Δείτε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.