Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Η Υποπλοίαρχος Αθανασία Τσουμελέκα και η Σμηναγός Κατερίνα Θάνου στον 33ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στα 20 χλμ. βάδην Υποπλοίαρχος Αθανασία Τσουμελέκα, η Αργυρή Ολυμπιονίκης στα 100 μ. Σμηναγός Κατερίνα Θάνου και ο  Γιάννης Κούρος ο Υπερμαραθωνοδρόμος, με σειρά διακρίσεων στο μη Ολυμπιακό άθλημα του υπερμαραθωνίου που μέχρι σήμερα έχει καταρρίψει τουλάχιστον 160 παγκόσμια ρεκόρ, τιμούν με την παρουσία τους, τον 33ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, που θα γίνει την Κυριακή 28 Μαΐου.
Οι τρεις μεγάλοι διεθνούς εμβέλειας αθλητές συμμετέχουν στην αντιπροσωπεία του Ανωτάτου Συμβουλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) μαζί με μέλη της ηγεσίας του και στελέχη, καθώς με τον ΜΕΔΕΩΝΑ Άσπρων Σπιτιών Παραλίας Διστόμου έχουν την ευθύνη της τεχνικής διοργάνωσης του Δρόμου των 11,2 χλμ από τον Καρακολιθο στο Διστομο ( 10.00), Τεχνική στήριξη παρεχουν και άλλοι φορείς της κωμόπολης της Βοιωτίας.

Ο ''Δρόμος Θυσίας'' διοργανώνεται από τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και την Δημοτική Ενότητα της Μαρτυρικής Πόλης του Διστόμου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Στον Λαϊκό Δρόμο έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες δρομείς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.