Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Εγκαίνια από την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Καλλιόπη Παπαλεωνίδα της Παιδικής Χαράς στον Οικισµό «Ρήγας Φεραίος» του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο


Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκαν στον Οικισμό Εργατοτεχνικού Ε/Τ  Προσωπικού <<Ρήγας Φεραίος>> του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο Μαγνησίας τα εγκαίνια της νέας πρότυπης και σύγχρονης παιδικής χαράς του Οικισμού, που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία.
    Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία της η Ειδική Γραμματέας του  Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κα Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.

   Παρέστησαν ο Δκτης του 304 ΠΕΒ, ο Ανώτατος Δκτής Φρουράς Βόλου και Δκτής 32 ΤΑΞΠΖΝ, ο Δκτής 1ης ΤΑΞΑΣ, ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του 304 ΠΕΒ, αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ, το σύνολο του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού που διαμένει στον Οικισμό μετά των οικογενειών τους και πλήθος επισκεπτών.
    Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση – παιδικό πάρτι για τα παιδιά και τους επισκέπτες.
   Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η κα Ειδική Γραμματέας του  Υπουργείου Εθνικής Άμυνας περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οικισμού, ο οποίος στεγάζει πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό που εργάζεται στο Εργοστάσιο καθώς και σε Σχηματισμούς - Μονάδες της ευρύτερης περιοχής και ενημερώθηκε σχετικά.                                                     Για το Δ.Σ

                Ο                                                                                    Η
         Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας    Αθανάσιος Αγγελής                                                       Λαμπρινή ΓούλαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.