Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, στηρίζει τη Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης της 30ης Μαΐου 2017, του Συλλόγου ΑΞ.Ι.ΑΤο επαχθέστερο στα χρονικά κατά την άποψή μας, άρθρο  12 του Ν.4387/2016, για πρώτη φορά στα Ελληνικά δρώμενα καταργεί εμμέσως πλην σαφώς τις Συντάξεις Χηρείας, θέτοντας ως βασικό κριτήριο την ηλικία. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), έχοντας πλήρη συναίσθηση της δύσκολης θέσης των οικογενειών αυτών, καθώς χωρίς ίχνος ντροπής το άρθρο λαιμητόμος, απαξιώνει τους χήρους και τις χήρες,  στερώντας τους όλα τα προνόμια που είχαν πριν τη ψήφιση του νόμου, ανάδειξε πρώτη, στην ολότητά του, το πρόβλημα των συντάξεων χηρείας αμέσως μετά τη ψήφιση του σχετικού νόμου, αποστέλλοντας σχετικά, Ανοιχτή Επιστολή στην Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου Έφη.Δηλώνουμε πως στηρίζουμε ως Ε.Σ.ΠΕ.Θ, τη Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης της 30ης Μαΐου 2017, του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και απαιτούμε από  όσους έχουν το δικαίωμα της ψήφισης νομοσχεδίων και τροπολογιών να πράξουν τα δέοντα και να αποσύρουν το βάναυσο αυτό άρθρο. Να αναλογιστούν και να συλλογιστούν, τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκονται οι οικογένειες των εκλιπόντων Συναδέλφων μας, μετά το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η ζωή σ’ αυτούς, με την απώλεια των αγαπημένων τους ανθρώπων.


Ευελπιστούμε η Πολιτεία να αναθεωρήσει και να σταθεί στο πλευρό τους, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.