Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 29 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ


Η 29 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ, ανακοινώνει, ότι την Τρίτη 16 Mαι 17 από ώρα 07:30 Ω έως 23:30 Ω και Τετάρτη 17 Mαι 17 από ώρα 07:30 Ω έως 17:30 Ω, θα εκτελούνται, στο πεδίο βολής «ΜΑΧΑΙΡΑ» στην Κομοτηνή, βολές πολ/λων 0΄50 και όπλων καμπύλης τροχιάς (όλμων 81 χιλ.),αντίστοιχα.
Η επικίνδυνη περιοχή περιλαμβάνεται μεταξύ των χωριών ΣΥΜΒΟΛΑ – ΔΥΜΗ – ΑΓΙΑΣΜΑ – ΘΑΜΝΑ – ΡΙΖΩΜΑ - ΑΣΩΜΑΤΟΙ- ΧΑΜΗΛΟ - ΟΡΦΑΝΟ - ΜΙΣΧΟΣ - ΠΕΤΡΩΤΟ - ΚΕΡΑΣΙΑ - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΒΡΟΝΤΗΣ - ΕΡΕΙΠΙΑ ΦΩΛΙΑΣ.
Στις περιοχές αυτές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κίνηση ανθρώπων, οχημάτων και ζώων, κατά τις παραπάνω ώρες, για την αποφυγή ατυχημάτων.


Εάν μετά τη βολή βρεθεί στην περιοχή οποιοδήποτε πυρομαχικό, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε επαφή με αυτό, καθόσον υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, ενώ άμεσα πρέπει ναΩειδοποιηθεί η πλησιέστερη Στρατιωτική, Αστυνομική ή Πολιτική Αρχή.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.