Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Η 27χρονη αρχισμηνίας Σοφία Κορμά από την Καλαμάτα, στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη»

Η τηλεοπτική παραγωγή, που αφορά τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων και προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11.30 από την ΕΡΤ1, έχει ως παρουσιαστές τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη και τρία νέα παιδιά, τα οποία παράλληλα υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό!





Υστερα από πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, η εκπομπή, που είναι είναι από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψε στις οθόνες μας τον Μάρτιο, μετά το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ το 2013. Η ξενάγησή μας άρχισε από το κοντρόλ, όπου ο σπουδαίος σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού. Αφού μας εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του που επιμελείται τη συγκεκριμένη εκπομπή, μας κατέβασε στα καμαρίνια για να συναντήσουμε τους παρουσιαστές.





«Η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα και οι γονείς μου είναι αστυνομικοί. Αρα στις πανελλαδικές η πρώτη μου επιλογή ήταν η ΣΤΥΑ» μας λέει η 27χρονη αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και φοιτήτρια στην ΑΣΣΟΕ Σοφία Κορμά και συνεχίζει: «Υπηρετώ τον Ελληνικό Στρατό με χαρά και ως σμηνίας τοποθετήθηκα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Η ειδικότητά μου είναι η διαχείριση και η μεταφορά υλικού που χρειάζονται τα αεροσκάφη F16» αναφέρει η Σοφία και συμπληρώνει: «Οταν με επέλεξαν για την εκπομπή, ένιωσα μεγάλη τιμή. Οι προκλήσεις που δέχεται η Ελληνική Αεροπορία από την τουρκική είναι μεγάλες. Αλλά η Αεροπορία μας είναι σε ετοιμότητα!»
Επιλογή
Η 28χρονη αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού και φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά Ιλιάνα Μπουραντά μάς συστήνεται με τη σειρά της. «Ο πατέρας μου τελείωσε τη Σχολή Ικάρων. Αρα είχα στρατιωτική ανατροφή, αν και η μητέρα μου, η οποία ήταν φιλόλογος, ήθελε να ασχοληθώ με τη Φιλοσοφία. Ωστόσο, η πρώτη επιλογή μου ήταν το Πολεμικό Ναυτικό. Για 6,5 χρόνια ήμουν μέσα στα πλοία του Στόλου ως ηλεκτρολόγος» αναφέρει η Ιλιάνα και αποκαλύπτει πως όταν την επέλεξαν για την παρουσίαση της εκπομπής, ο πατέρας της δάκρυσε
Στο στούντιο και ο σοβαρός ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς Συμεών Λαδόπουλος, ο οποίος εστίασε στην αξία της εκπομπής, η οποία ενημερώνει, όπως λέει, τον κόσμο για την 24ωρη κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων.





Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
«Νιώθω μεγάλη τιμή που μου ανατέθηκε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας η παρουσίαση της εκπομπής, καθώς είμαι κόρη αντιστράτηγου Ε.Α. του Στρατού Ξηράς» μας λέει η Αλεξία Τασούλη, κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, με 20χρονη δημοσιογραφική πορεία στο Mega, στο ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και του υπουργείου Εξωτερικών.
Σχολιάζοντας τις τουρκικές προκλήσεις, η δημοσιογράφος υπερασπίζεται το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Με 140 εναέριες παραβιάσεις σε καθημερινή βάση από τους Τούρκους όλοι ανησυχούν για ένα θερμό επεισόδιο, αλλά το ηθικό του ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλό» δηλώνει και συνεχίζει λέγοντας ότι σκοπός της εκπομπής είναι να αναδειχτεί «ο κοινωνικός ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων στις πιο ακριτικές και δύσβατες περιοχές της χώρας, και μάλιστα σε δύσκολα καιρικά φαινόμενα».
Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουν γυριστεί εννέα επεισόδια, μέσα από τα οποία έχουν βγει και αρκετές αποκλειστικότητες, όπως η συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη για τη σημασία της βάσης στη Σούδα.

espressonews.gr

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Η 27χρονη αρχισμηνίας Σοφία Κορμά από την Καλαμάτα, στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη»
Η 27χρονη αρχισμηνίας Σοφία Κορμά από την Καλαμάτα, στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5fLN3LKnhQTMcKfuJD_7KpvtC-wPU1OkuXo7FXaVHchPZWzchFTtfmBBcfaWLD2BdjpibpoicMnntCndkD38-m20Qsjr7EGY_5vULmuflho5rOdxtgz0K3_c_qelarAyweIStIhIPbgI/s640/d9ec12cb4fb4f27ae47858f852245249_L.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5fLN3LKnhQTMcKfuJD_7KpvtC-wPU1OkuXo7FXaVHchPZWzchFTtfmBBcfaWLD2BdjpibpoicMnntCndkD38-m20Qsjr7EGY_5vULmuflho5rOdxtgz0K3_c_qelarAyweIStIhIPbgI/s72-c/d9ec12cb4fb4f27ae47858f852245249_L.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/05/27.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/05/27.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy