Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΕΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2017"


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2017″ στην περιοχή του Αγρινίου. Το  σενάριο της άσκησης περιελάμβανε κατάσβεση πυρκαγιάς σε μεγάλη δασική έκταση και  μεταφορά τραυματία πυροσβέστη στο Γ.Ν.Αγρινίου. 

Την άσκηση επιτήρησε ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου Υποστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ενώ ο συντονισμός έγινε από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δ. Ελλάδας Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο σε συνεργασία με τον Διοικητή της Π.Υ Αγρινίου Επιπυραγό Στράτο Πετράκη. 
Στην άσκηση συμμετείχαν εκτός των προαναφερόμενων, ο ΑΣΕΕΔ Αγρινίου, το ΕΚΑΒ., η ΔΕΔΔΗΕ και η Ελληνική Αστυνομία σε ρόλο επιτήρησης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.