Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Συμμετοχή ΠΕΝΕΦΥΟ στον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2017


Η Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. συμμετείχε στον επετειακό "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2017" με την Περίπολο "ΕΧΕΔΩΡΟΣ". 

Λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ.

Από την πλευρά μας έχουμε να επισημάνουμε ότι η όλη φιλοσοφία και δομή του φετινού ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ήταν, κατά τη γνώμη μας, ορθώς προσανατολισμένη σε σύγχρονες αποστολές που είναι πιθανόν να ανατεθούν σε Ομάδες Μάχης Πεζικού. 


Επιπλέον, οι καιρικές συνθήκες, οι συνθήκες διαβιώσεως καθώς και η αβεβαιότητα ως προς τον χρόνο ανάθεσης της επόμενης αποστολής - κάτι που ίσως θέλησαν οι διοργανωτές και που μάλλον προσομοιάζει την πραγματικότητα - έθεταν σε δοκιμασία τόσο τους μαχητές ατομικά όσο και την περίπολο εν γένει.


Εν κατακλείδι επρόκειτο για μία άκρως ρεαλιστική και με επαγγελματισμό οργανωμένη Άσκηση που κάθε χρόνο αναβαθμίζεται. Με χαρά διαπιστώνουμε κάθε φορά ότι είναι η μόνη Άσκηση που ο Έλληνας Έφεδρος μπορεί να δοκιμάσει τις γνώσεις και τα υλικά του, καθώς και τις τακτικές μικρών κλιμακίων, προσεγγίζοντας κατά το δυνατόν τις συνθήκες στις οποίες θα κληθεί να επιχειρήσει, αν ποτέ επιστρατευθεί. 
Με θλίψη μας, όμως, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι οι εξαγγελίες για "έτος Εθνοφυλάκων και Εφέδρων" ήταν έως τώρα δυσανάλογες των προσδοκιών που γέννησαν στις τάξεις των Εθελοντών Εφέδρων.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους διοργανωτές και ευχόμαστε εις το επανιδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.