Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Συμμετοχή του Πολεμικού Μουσείου στη 2η Αναβίωση της Μαχης των ΟχυρώνΜε μεγαλη επιτυχια ο Δήμος Σιντικής, διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά την αναβίωση της Μαχης των Οχυρών με επίκεντρο το θρυλικό ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ στο Σιδηρόκαστρο με την συμμετοχή αναβιωτών και Συλλόγων Ιστορικών Οχημάτων. Την αναβίωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Το Πολεμικό Μουσείο συμμετείχε με περίπτερο στο οποίο παιδια αλλά και μεγάλοι είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να κρατήσουν όπλα εποχής. Το Πολεμικό Μουσείο αντιπροσωπευθηκε από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Ταξίαρχο Παν. Γεωργόπουλο. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποίηθηκε επίδειξη από Α/φος Τ-6 της ομάδας ΔΑΙΔΑΛΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.