Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Γραφεία στην 1η Στρατιά ζήτησε από το Στρατηγό Ζερβάκη ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ Υπλγος Στ. ΚουκουράβαςΘέμα παραχώρησης γραφείων στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας έθεσε στο Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ Υπολοχαγός (ΕΜ) Στέφανος Κουκουράβας.

Κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στην έδρα της 1ης Στρατιάς, ο δραστήριος Υπολοχαγός Στ. Κουκουράβας, ο οποίος καθημερινά παλεύει για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων του, εκτός των άλλων θεμάτων που διεξοδικά συζήτησαν τόσο με τον ίδιο το Στρατάρχη καθώς και με τον Διευθυντή του Επιτελικού του Γραφείου Συνταγματάρχη Ανδρέα Δούλη, ζήτησε από το Στρατηγό την παραχώρηση χώρου στην έδρα του σχηματισμού προκειμένου να στεγαστεί η ΕΣΠΕΘ, όπως εξάλλου και ο νόμος ορίζει.

Το κλίμα όπως μάθαμε στη συνάντηση ήταν θετικό με τους εκπροσώπους της ΕΣΠΕΘ να αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.