Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

1η Στρατιά: Αγρυπνία αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος


Ιερά Αγρυπνία τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην 1η Στρατιά, με αφορμή την εορτή της απόδοσης του Πάσχα.

Η Ιερά Αγρυπνία, στην οποία προεξάρχει ο Στρατιωτικός Ιερέας του Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς ξεκίνησε στις 9 απόψε και θα ολοκληρωθεί περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Ήδη αυτή τη στιγμή αρκετοί πιστοί από τα ΣΟΑ και τη γύρω περιοχή συρρέουν στο Ναό ο οποίος και έχει γεμίσει από κόσμο για την τέλεση της Αγρυπνίας.

Χρέη ιεροψάλτη εκτελεί ο καλός φίλος του kranosgr Υπολοχαγός (ΠΒ) Μπάλλας Γεώργιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.